Wedding Fotografie

Een goede ‘klik’ tussen fotograaf en het toekomstige echtpaar is essentieel. Om er zeker van te zijn dat we een goede match zijn, nodig ik jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens het gesprek kunnen we de offerte voor het maken van een fotoreportage van jullie wedding bespreken.

Een indicatie van de prijs is:

€ 3.500 voor 10 uur fotografie
Prijs incl. alle foto’s (minimaal 2000) in hoog resolutie en rechtenvrij geleverd binnen twee weken na dé dag via een ‘dropbox’ link. Minder of meer uren fotografie in overleg – Minimaal 6 uur

(incl. btw , exclusief reiskosten)

Wedding Fotografie

Op aanvraag

Een wedding reportage is opgebouwd uit fotografie (aantal uren), correctie (bewerking) van foto’s, post-productie (lay-out maken), eventueel productie hardcopy (album laten maken). Naar aanleiding van jullie wensen maak ik een offerte op basis van het aantal uren fotografie en voor het produceren van een album (indien gewenst) naar keuze.


Fotoalbum

Op aanvraag

Gezien de grote hoeveelheid mogelijkheden bij het samenstellen van het fotoalbum wordt de prijsopgave voor het album/de albums zo spoedig mogelijk na het bespreken van de randvoorwaarden aan u verstrekt. De prijs voor een trouwfotoalbum is afhankelijk van het formaat, het aantal pagina’s en de keuze van de omslag.


‘My Home is My Castle’ Koffietafelboek

Op aanvraag

Omdat het maken van een fotoalbum van uw woning een groot aantal variabelen omvat, wordt de prijsopgave gemaakt na bespreking van zaken als: de grootte van de woning, het aantal aan de fotografie bestede uren, het aantal pagina’s, de boekomslag, enz.


My Services

Prinsengracht 266
1016HH Amsterdam
The Netherlands

KvK: 34148547
Bank IBAN: NL73INGB0007172147
BIC: INGBNL2A
BTW: NL002222018B13

© REFLEXX REPORTAGES by TERTIUS (All rights reserved)