We kozen Tertius als onze wedding fotograaf en we konden niet méér tevreden zijn! Hij was uiterst professioneel; vanaf het begin gaf hij ons voor de dag en op de dag zelf advies over best tot stand komen van een mooie reportage. Op de avond van de wedding heeft hij zichzelf overtroffen en prachtige foto’s gemaakt. We raden hem ten zeerste aan voor elke speciale gelegenheid.

Rafael & Rob

Amsterdam

Beste Tertius,

Wij zijn erg blij met de reportage die jij gemaakt hebt van ons 2 trouwdagen en met het album!

Armin & Erika van Buuren

Leiden & Wassenaar

Lieve Tertius,

Zonder dat we het echt door hadden heb jij echt super foto’s geschoten.

Onwijs bedankt!

Edwin & Annemarie van der Sar

Amsterdam

De naam van de website van Tertius van Oosthuyzen van Reflexx Reportages zegt het al: geentruttigetrouwfotos.nl. Dat was precies wat wij wilden. We wilden spontane foto’s met veel sfeer en oog voor detail. Dit is perfect gelukt, want de foto’s zijn geweldig. En werkelijk elk moment is vastgelegd. Het geheel is bovendien heel mooi vormgegeven in een origineel trouwalbum.

Tanja Jess & Charly Luske

Nuenen

Op 1 juli zijn wij, Xander en Sophie, achterin onze eigen tuin getrouwd. De officiële ceremonie was een paar dagen daarvoor met een klein gezelschap bij restaurant aan de poel. Beiden dagen waren perfect door onze weddingplanner Brenda Leusink van bijzondere bruiloft geregeld. We hadden gekozen voor een intiem huwelijk waarbij we de pers middels een persmoment een glimp van de dag konden opvangen. Natuurlijk wilden we wel dat de dagen op een bijzondere manier werden vastgelegd. Tertius van Reflexx Reportages heeft hier o.a. Voor gezorgd. Hij heeft het intieme huwelijk op een fenomenale wijze weten vast te leggen. De intieme ceremonie met aansluitend een lunch was een opeenstapeling van emotionele momenten. Geen moment hiervan heeft Tertius gemist. Ook op 1 juli wist hij op bijna onzichtbare wijze onze dag vast te leggen. Het uiteindelijk resultaat heeft Tertius vastgelegd in een groot foto-album. Dit album ligt nu als kunststuk in ons huis. Veel dank!

Xander en Sophie de Buisonjé

Amstelveen

Reflexx Reportages in de persoon van Tertius weet een perfecte belans te houden tussen onzichtbaarheid tijdens het huwelijk en optimale “zichtbaarheid” in de foto’s die hij maakt. Waanzinnig knap en heel belangrijk. Verder is het proces vooraf en met maken van het fotoboek ook heel soepel verlopen. Dit alles bij elkaar maakt dat wij een fantastische ervaring hebben gehad en een super mooi boek hebben om in terug te kijken.

Sarah & Rutger

Amsterdam

Onze ‘Winterwonderwedding’ had niet beter vastgelegd kunnen worden als door de foto’s van Tertius. Als we in ons boek kijken beleven we het elke keer weer!! Wat een mooie herinnering!

Esmeé & Martien

Brasschaat & Antwerpen, België

Tertius, wat zijn wij blij met jou als fotograaf. Een betere keuze hadden wij niet kunnen maken! Jij hebt ons tweedaagse huwelijk in Amsterdam werkelijk schitterend in beeld gebracht! Veel beweging in de foto’s… het fotoalbum is net een film. Vakwerk! Jouw slogan ‘capture your special moments is style’ doet jou absoluut eer aan!

Rivkah & Gerard

Amsterdam

We are delighted with Tertius’ work! With his intimate knowledge of Amsterdam he was able to bring out the best of our locations and brought a perspective to the photography that takes a great deal of experience and skill. He managed to capture each moment with such style and best of all is that we really feel the mood of our day comes out in his pictures.

Marilou & Chris

Amsterdam

Tertius heeft onze mooiste dag prachtig vastgelegd. Op de foto’s zijn zoveel mooie, bijzondere momenten en emoties terug te zien. We hebben het werk en de inzet van Tertius als zeer prettig en professioneel ervaren. We hadden al hoge verwachtingen van zijn fotografie, en deze heeft hij zelfs nog overtroffen!

Margriet & Gianni

Naarden

Tertius is een zeer professionele fotograaf. Hij maakt heel goed gebruik van natuurlijke lichtval en hij heeft maar een split second nodig om een mooie foto te maken. Dat was voor ons, met lichtelijke cameravrees, erg prettig.

Claudia & Gijs

Santpoort-Zuid

We dachten altijd: je hebt twee soorten fotoreportages: spontaan en authentiek of glamorous maar geposeerd. Dat een fotograaf al deze —schijnbaar tegenstrijdige— aspecten in één foto kan verenigen ontdekten we pas toen we Tertius’ fantastische foto’s van onze bruiloft zagen. Ze zijn filmisch, vertellen een verhaal en zijn prachtig van compositie maar tegelijkertijd hebben ze de dynamiek en persoonlijke touch van foto’s die je vrienden van je maken. Naast de zeer romantische foto’s van ons als bruidspaar zijn we dolblij met de foto’s van grotere groepen vrienden en familie. Hoewel het geen klassieke portretten zijn waarop iedereen braaf in de camera kijkt, komt juist ieder persoon helemaal tot z’n recht in prachtige, spontane composities.

Nausikaä & Enrico

Amsterdam


‘Niet twijfelen, maar gewoon doen’ is ons advies voor aankomende bruidsparen die Reflexx overwegen voor het maken van de fotoreportage. Als echte control-freaks (met name de bruid), hebben wij ruim een jaar van tevoren zo ongeveer alle sites en portfolio’s van bruidsfotografen in Nederland online bekeken. Want de foto’s zijn een van de weinig tastbare herinneringen die overblijven en we wilden de beste fotograaf… Reflexx sprong er voor ons meteen uit; natuurlijk, spontaan, prachtige zwart-wit fotografie en zeer stijlvol. Aangezien we beide niet graag voor foto’s poseren en al nerveus worden van een fototoestel in de buurt, wilden we een fotograaf waarbij we ons op het gemak voelden en dat was meteen al het geval bij het kennismakingsgesprek: Tertius is rustig, stijlvol en integer en begreep meteen hoe we onze dag voor ons zagen, een vakman. Op de dag zelf was Tertius onzichtbaar aanwezig. Achteraf zagen we aan de foto’s dat hij overal, maar dan ook overal aanwezig was geweest. De kleinste details en meest tedere momenten waren vastgelegd. Het was dan ook moeilijk om een selectie te maken uit alle foto’s voor het album: maar dat was een luxeprobleem voor ons…… het uiteindelijke album is prachtig en tovert telkens weer een glimlach op onze gezichten en op die van anderen. De mini-albums voor onze ouders waren met kerst een schot in de roos en ook de slide-show als origineel bedankje naar onze gasten leverde vele complimenten op. Tertius, wij danken je dan ook voor de vele mooie momenten die je voor ons hebt vastgelegd en waar we nog vele jaren naar zullen kijken. Bij de toekomstige hoogtepunten in ons leven, zullen we zeker weer een beroep doen op je expertise.

Nathalie & Frank

Een fotograaf kiezen voor onze huwelijksdag…pff dat zou nog een moeilijke opgave worden. We houden beide niet echt van poseren voor foto’s én we zijn getrouwd in Italië. De fotograaf moest dus echt passen in het kleine gezelschap waarmee we naar Italië af zouden reizen. Na het zien van prachtige foto’s van Tertius in een magazine, hebben we contact opgenomen voor een afspraak. Nadat hij bij de afspraak zei: ‘Ik maak altijd graag een kennismakingsafspraak, want als er geen klik is dan wordt het niets’ waren we er direct uit, dit moest onze fotograaf worden! Tijdens de dagen in Italie was Tertius vrijwel onzichtbaar, maar op exact de juiste momenten aanwezig om alle prachtige momenten vast te leggen. Samen met hem zijn we in de ochtend in de omgeving van Florence foto’s gaan maken en dit was absoluut een bijzonder en zeer ontspannen moment. En het resultaat is prachtig geworden! Fantastisch dat we uit zoveel foto’s een keuze konden maken voor ons album, dat we nu trots aan iedereen laten zien. Ook de kleine boekjes voor de familie hebben indruk gemaakt! Tertius, nogmaals heel veel dank voor alles! Jouw foto’s zijn een blijvende herinneringen van de fantastische dagen!

Tessy & Gunar

Florence, Italië

When I asked my wife to marry me I was reassured with one thing; she wanted the day captured in style and luckily I personally knew the man for the job. We had super high criteria and needed some one who is professionally more than capable, friendly and invisible. Tertius is such a pleasant person to work with, because he knows which angels to use, gives guidance when needed and takes the ultimate photo when people are not posing, creating for us a super stylish 12 pound album that is full of emotions and overviews our joyous day & night. The smaller versions of the album were a real hit amongst our parents, which they can carry around easily. My wife even has one and shows it with pride! We recently got our first born and we definitely will ask Tertius to make a photo shoot of our baby like he did of my wife’s pregnant tummy, because that is amongst his talents too! Thank you Tertius!

Jelena & Sjoerd

Noordwijk & Lisse

When we decided to get married in the beautiful Karoo in beautiful South Africa, we instinctively knew that nobody but Tertius would do to capture our day! Our wedding was absolutely perfect – and the part Tertius played had so much to do with it. He was the most unobtrusive wedding photographer- one of our guests even asked if we had a photographer (!) yet, his presence on our day is reflected in the most amazing pictures – actually, as a family member commented, these are not photos, these are storybooks! The essence of our wedding can be seen in every image. The first time we saw the pics we relived every emotion and every detail of our day. And this happens every time we look at our photo book again (and again..And again. And again..!) Reflexx aims to “capture your special moments in style”. Well, on our most special day, Tertius did exactly that! Baie dankie, Tertius! For all your time, all the little extra’s and for sharing your phenomenal talent!

Marijke & Jaco

Zuid-Afrika

Lieve Tertius, wat ben je fantastisch! Jij hebt zo een mooie, maar ook een bijzondere rapportage van ons gemaakt. Zelf zo mooi, dat het steeds weer ontroerd als wij ons prachtige boek bewonderen. Vrienden spreken zelfs over een koninklijke rapportage, zo mooi, zo puur en liefdevol. Zo iets unieks heeft niemand nog gezien. Om jou als fotograaf op ons huwelijk te hebben gehad, was al een feest. Bedankt! Liefs Elwin & Esmee

Esmeé & Elwin

Tertius, wat een meesterwerk heb je afgeleverd! Wij zijn ontzettend blij met de trouwfoto’s en het trouwboek. Wij hadden hele hoge verwachtingen van jou en die heb jij ruimschoots overtroffen! Hierdoor kunnen we onze speciale dag steeds opnieuw beleven.

Arlette & Gilmar

Beste Tertius, Onze droom is uitgekomen, in het bij zijn van onze vrienden en familie hebben wij de liefde aan elkaar verklaard en jij hebt het in een fantastische fotorapportage vastgelegd. We hebben je gevonden door te zoeken op “geen truttige trouwfoto’s” en dat heb je zeker waar gemaakt. Je bent met ons meegereisd naar Ibiza om ons huwelijksfeest vast te leggen. Er ontstond een goede klik tussen ons, waardoor het allemaal heel natuurlijk ging. Het fotoboek is een reflectie van een paar magische dagen die voor ons veel te snel zijn gegaan, maar iedere keer als we terugkijken naar de foto’s beleven we het opnieuw. Achteraf zijn we ontzettend blij dat we ervoor hebben gekozen om onze bruiloft door jou te laten vastleggen, want het is een investering waarmee we de rest van ons leven weer even terug kunnen gaan naar die mooie herinnering waar we elkaar de liefde verklaarden. Veel dank. Liefs.

Zoë & Armand

Ibiza

We hebben je meesterwerk binnen!!! Wat een geweldig boek, een waar pronkstuk in ons huis! Het is ofdat we de dag opnieuw beleven, zo helder, zulke prachtige, unieke en creatieve beelden, we kunnen ernaar blijven kijken. Ontzettend blij zijn wij met onze keuze voor Reflexx! Ook de kleine boekjes zijn geweldig, zojuist hebben we de tafel gedekt voor morgen en ligt er voor onze gasten zo’n prachtige tastbare herinnering klaar. Nogmaals waanzinnig bedankt.

Madelon & Albert

Reflexx heeft de trouwreportage van onze bruiloft verzorgd. Leon heeft onze trouwdag mooi op de foto gezet, rekening houdend met onze persoonlijke wensen. Het was een ongedwongen dag en dat zie je duidelijk terug op de foto’s en in het album. Al met al kijken wij terug op een prettige samenwerking met Leon en Tertius, met als resultaat een mooie reportage en album van onze bruiloft.

Sander & Laura

Album is binnen en we zijn er heel erg blij mee! Dank voor het prachtig vastleggen van deze voor ons zo fantastische dag… mooie herinnering voor altijd!

Karlijn & Mark

Tertius heeft onze hoge verwachtingen meer dan waargemaakt! Hoewel Tertius tijdens onze huwelijksdag nagenoeg onzichtbaar was in onze beleving, geeft het album toch een compleet en prachtig beeld hoe wij de huwelijksdag hebben ervaren. Tertius, heel erg bedankt voor het onwijs gave album! Het album is mooier dan we ooit hadden durven dromen en we zijn er dan ook super blij mee!

Marlous & Raymond

Leon heeft onze fantastische bruiloft perfect in beeld gebracht. Hij heeft het verhaal van onze dag precies weten vast te leggen in een mooie reportage. En uiteindelijk is het boek dan ook prachtig geworden. Leon en Reflexx: bedankt!!

Szandra & Erik

Tertius has managed to capture our day perfectly! Every emotion we felt has been detailed beautifully in the photographs yet we never noticed the camera’s presence. This is a perfect example of Tertius’ professional yet personal approach. We couldn’t have dreamt that the photographs would ever be able to portray our wedding day experience in such accuracy and beauty. Tertius has managed to do this. The photo album is of impeccable quality and we have received fantastic feedback from our friends and family on the quality of both the materials used and the selection of photographs included in the album. Tertius, thank you so much for all the hard work and effort on our wedding day and afterwards in preparing the album. Now our memories will never fade!

Phia & Russ

Amsterdam

We zijn heel blij met hoe Tertius onze trouwdag heeft vastgelegd in foto’s. Natuurlijk zijn alle momenten waarvan we hoopten dat ze gefotografeerd waren prachtig in beeld gebracht, maar daarnaast nog zo veel meer. Daardoor kunnen wij met het bekijken van de foto’s de hele trouwdag nog een keer beleven, vanuit een totaal andere blik. De energie en vrolijkheid die er is op zo’n dag weet Tertius te vangen door gebruik te maken van de spontane momenten. Iets wat bij geposeerde foto’s nooit zou lukken. Wanneer we de foto’s bekijken zien we weer wat een mooi, gezellig en romantisch feest het was! De samenwerking verliep heel prettig en ontspannen, niets moet en alles mag. Van de voorbereidingen tot de swingende verrassingsacts op het feest hebben we de aanwezigheid van Tertius amper opgemerkt, en toch vertrouwden er volledig op dat alles mooi werd vastgelegd. En dat is meer dan goed gelukt!

Leonie & Jelger

Lieve Tertius, wij willen je heel hartelijk bedanken voor de mooie foto’s die je tijdens onze huwelijksdag hebt gemaakt. We hebben je leren kennen als een echte professional: deskundig, flexibel en iemand die zijn afspraken nakomt. De slogan ‘capture your special moments in style’ is helemaal van toepassing op Reflexx reportages. De foto’s zijn niet alleen een prachtig overzicht van de dag, maar bovenal een combinatie van emotie, detail en stijl. Precies datgene waar jullie voor staan! Bovendien worden de foto’s verwerkt in een exclusief album (coffee table book). De manier om je foto’s ‘in stijl’ te bewaren/ te laten zien aan familie en vrienden. We wensen jou en Reflexx reportages heel veel geluk en succes voor de toekomst!

Sophie & Mark

Wij zijn erg blij met de foto’s die Tertius op onze bruiloft heeft gemaakt. De professionaliteit is echt te zien en het trouwalbum is ook heel mooi geworden.
We kijken terug op een fijne samenwerking met Reflexx. Dank je wel Tertius!

Margina & Burak

Het is prachtig geworden! En wat een zwaar album is het ook. Mooie en duidelijke foto’s, heel gaaf om te bekijken en we krijgen ook hele goede reacties van de mensen die we het laten zien! Heel erg bedankt voor het leveren van een mooi staaltje vakmanschap! Veel geluk voor in de toekomst!

Rixt & Niek

Rein heeft onze trouwreportage voor zijn rekening genomen. We hebben rein ervaren als een bijzonder aardige en capabele fotograaf, die blijkens het resultaat overal bij was maar nooit opviel. Het trouwalbum is werkelijk prachtig geworden! De foto’s vallen op door de kwaliteit, spontaniteit en creativiteit. We hebben gekozen voor een groot e-lay album. Wel wat duurder, maar echt een aanrader!

Nathalie & Thomas

We hadden ons geen betere huwelijksfotograaf mogen en kunnen wensen als Tertius! Ongelofelijk mooi! We hebben er niet genoeg woorden voor. Tijdens ons eerste gesprek samen met Tertius beschreven wij samen wat we graag voor ogen hadden op onze mooiste dag van ons leven. Tertius zei aan het eind van ons gesprek; ‘ik weet precies hoe jullie het willen hebben en het komt helemaal goed’. De foto’s zijn boven verwachtingen nog mooier en zijn er erg trots op! Precies zoals wij het voor ogen hadden. Er rest ons nog maar een ding te zeggen: you have really captured our most special moments in style!!!! Veel liefs, Celeste en Philippe

Celeste & Phillipe

Wij hebben het boek gisteren ontvangen! Wat een prachtig boek is het geworden, we zijn helemaal in de wolken ervan. Ook het witte passe partout zijn we erg gelukkig mee. Zoals ook met de bedankkaartjes ziet het er fantastisch, mooi afgewerkt uit, echt kwaliteit, gaaf om te zien!! Hierbij willen we je bedanken voor de service en het goede contact de afgelopen tijd, het was ons een genoegen om met jou te mogen samenwerken.

Margot & Frederik

Voor onze trouwreportage zijn we bewust opzoek geweest naar een fotograaf die op ongedwongen wijze, zonder clichés en onopvallend een perfecte sfeertekening van onze meest bijzondere dag kon vastleggen. In Tertius hebben we precies gevonden wat we zochten. Ontspannen, nauwelijks aanwezig en met een minimum aan “poseren” is hij er in geslaagd elk detail op fantastische en originele manier vast te leggen. De verwerking van het materiaal in ons album is op dezelfde artistieke wijze gedaan, waardoor het resultaat onze verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen. Net als de beelden is het album, subtiel, rustig, maar met flair opgebouwd. Een aanrader!

Mirjam & Arie

Het kiezen van een fotograaf voor je grote dag vonden wij één van de meest spannende keuzes. Na het enthousiaste gesprek met Tertius hadden wij direct een goed gevoel. Zijn stijl en kwaliteit van fotografie en jarenlange ervaring sprak ons bijzonder aan. Wij houden niet zo van geposeerde foto’s en hadden eigenlijk als grote wens een prachtige reportage van onze grote dag, met alle bijbehorende emoties. Dat is gelukt! Wij zijn zeer content met de foto’s en het schitterende album. Wij laten het met trots en plezier aan onze familie en vrienden zien! Tertius, nogmaals heel hartelijk dank voor het vastleggen van deze, voor ons, bijzondere dag.

Jolande & Martijn


Het werk van Tertius was voor ons zonder twijfel uitzonderlijk van kwaliteit en paste ,in onze ogen, naar onze smaak en wensen. De sprankelende stijl, alsmede de stijlvolle sferen en emoties, heeft Tertius ook op onze trouwdag in een fantastische rapportage weten te vangen. We hebben Tertius leren kennen als een hartelijk, professioneel en kundig persoon, die instaat voor de gemaakte afspraken! Tertius hartelijk dank en voor ons een dikke tien! Groetjes, Marco en Joyce

Joyce & Marco

Toen wij gingen trouwen zei mijn man, jij mag de fotograaf uitzoeken. Ik weet hoe kritisch je bent met fotos. Een voorwaarde had hij wel het moest iemand zijn bij wie hij zich op zijn gemak voelde, hij houd niet zo van op de foto gaan. Ik heb groot research gedaan, achter de pc en via beursen en tijdschriften. We zochten een fotograaf die momenten weet vast te leggen, geen standaard “gemaakte geposeerde” fotos. Fotos waar de emotie in te voelen is. Met vijf fotografen hadden we een afspraak gemaakt. Tertius van Reflexx was onze vierde afspraak, het klikte meteen. Op de terug weg in de auto wist ik het, nummer vijf hoefde ik nog geen eens meer te ontmoeten. Deze man moeten we hebben! Tertius is drie dagen met ons mee geweest naar het prachtige Italië waar wij getrouwd zijn. Omdat we met een intiem gezelschap waren kon hij zich niet volledig in de achtergrond plaatsen. Echter geen moment was hij te veel aanwezig. Mijn hoge verwachtingen zijn uitgekomen, de fotos zijn prachtig geworden. Hij heeft de eerste blik in mijn man zijn ogen weten vast te leggen toen ik 50 meter bij hem vandaan tevoorschijn kwam in mijn bruidsjurk. Ja een foto zegt meer dan 1.000 woorden …… de lach en de traan .. Alles is voor eeuwig vast gelegd op foto.. Bij Reflexx letten ze op kleine details en komen zelfs met geweldige tips qua styling van de locatie. Juist door hun ervaring weten ze jouw dag nog mooier te maken. Ik adviseer iedereen om nooit te bezuigen op de fotograaf op je trouwdag. Elke keer als ik de fotos zie ben ik weer even terug in Italie op onze prachtige trouwdag …… wat een prachtige herinnering voor eeuwig vast gelegd.

Esther & Martino

Venetië, Italië

26 juli, Welgevonden Park, Zuid Afrika, 11.30 uur, met z’n viertjes, (ik, mijn toekomstige echtgenoot en zijn 2 kinderen) komen we aan bij de poort van het Welgevonden Park in Zuid Afrika. We treffen daar bij de main gate Tertius, fotograaf, getuige en gast op onze bruiloft van 27 juli 2007, midden in de bush in Zuid Afrika. Het is de mooiste dag van mijn leven geworden, mede dankzij de aanwezigheid van Tertius, zijn professionaliteit, oog voor detail, gezelligheid, restaurant-tips en (nu achteraf kunnen we dat ook be-amen) een spetterende en prachtige reportage !!!

Ellen & Edgar

Welgevonden Park, Zuid-Afrika

We wilden je na het bewonderen van het album heeeeeeeeeel graaag laten weten dat we er onwijs blij mee zijn. Wat een prachtig aandenken is het geworden. Ook de kleine albums vielen erg in de smaak bij onze moeders. We kijken terug op een fantastische en zonnige dag, met nu ook een waanzinnig mooi aandenken in de vorm van een prachtig album. Dank dat je samen met Erik onze dag wilde vastleggen en bedankt voor de persoonlijke en relaxte manier waarop jullie dit de hele dag hebben gedaan! Erg gewaardeerd! Groeten en succes bij het werk!

Annemarie & Folkert

Wij hebben gisteren de albums binnen gekregen, hoor. Wat een boek. Geen woorden voor. Zo mooi. Een herbeleving van de dag en een pronkstuk. We waren er beide echt stil van…(en dat wil wat zeggen..;) wat ben jij een vakman en die reclame zal ik naar iedereen uitdragen…nogmaals dank je wel.

Gerda & Sander

Een unieke tastbare herinnering aan een prachtige dag. Wij waren vanaf het eerste moment met Tertius op ons gemak en hadden het volste vertrouwen in een memorabel eindresultaat. Op onze trouwdag hebben wij nauwelijks gemerkt dat er veel foto’s gemaakt werden, maar alle bijzondere momenten – groot én klein – zijn vastgelegd. Het bekijken van het prachtige foto-album – en de mini-albums voor de wederzijdse ouders – is een fantastische manier om deze bijzondere dag keer op keer opnieuw te beleven. Het was nog een hele klus om een selectie te maken uit de enorme hoeveelheid perfecte foto’s, en stijlvolle omslagen. Reflexx reportages is een heuse aanrader voor ieder stel dat waarde hecht aan schitterende foto’s van die speciale dag.

Willemijn & Wouter

Onze mooiste momenten van ons huwelijk hebben hebben we samen met Reflexx Raportages gewerkt. De samenwerking liep fantastisch! We hebben voor een samenwerking met Reflexx gekozen, omdat het geen ‘standaard’ fotografen zijn die precies zeggen hoe je jouw voet moet neerzetten of je hoofd moet draaien. Nee, je merkt niet eens dat de fotograaf aanwezig is, terwijl hij zijn rolletje volschiet en de meest speciale momenten en mensen voor je vast legt. Mocht je toch een ‘rapportage’ willen is geen probleem, maar dan nog wordt het heel natuurlijk vast gelegd en niet geposeerd. Juist door deze benadering hebben wij de mooiste en meest natuurlijke foto’s gekregen, die ook het dichtst bij onszelf liggen. Na het huwelijk hebben wij een overzicht gehad van alle foto’s, waarna uiteindelijk een selectie ervan in een mooi en netjes afgewerkt album zijn verwerkt. Door onze zeer goede ervaringen met Reflexx en met name Tertius van Oosthuyzen, raden wij ook u zeker aan om gebruik te maken van deze geweldige dienstverlening!

Nicky & Pascal

Op 23 juni 2011 zijn wij, Martijn en Nicole getrouwd aan het strand in Hoek van Holland. We wilden graag een bruiloft in een relaxte sfeer, vandaar de keuze voor Strandclub Zwoel in Hoek van Holland. Bij de strandclub kregen wij de tip om eens naar Tertius werk te kijken voor de huwelijksreportage. We hadden zelf ook al een paar namen, maar na een gesprek met Tertius was het voor ons eigenlijk al helemaal duidelijk. Het was een heel prettig kennismakingsgesprek en zijn werk zag er prachtig uit. We wilden graag dat Tertius onze bruiloft zou portretteren. En daar hebben we zeker geen spijt van gekregen. Op de dag zelf kwam Tertius naar ons huis vanwaar we vertrokken naar het strand en hij is de hele dag aanwezig geweest zonder dat we het eigenlijk gemerkt hebben (en de kleine aanwijzingen en tips van Tertius waren zeer welkom). Het was een super mooie dag en ondanks windkracht 6 (extra uitdaging) op het strand heeft Tertius onze bruiloft prachtig geportretteerd. We hebben een geweldig mooie fotoreportage en fotoboek die ons herinneren aan deze dag en eigenlijk zouden we zo nog een heel boek kunnen vullen, want er waren zoveel mooie foto’s dat een keuze maken uit de gemaakte foto’s zeer moeilijk was. We hebben ook zeer veel complimenten gekregen over de fotografie en het boek. Dus nogmaals waanzinnig bedankt voor het in beeld brengen van een onvergetelijk mooie dag. Op deze manier hebben we voor altijd een mooie tastbare herinnering van onze huwelijksdag.

Nicole & Martijn

Het feit dat je bent uitgeroepen tot beste weddingfotograaf van 2012 heeft voor ons geen enkele uitleg nodig. Alleen maar lof voor jou! De foto’s, reportage en het album zijn in een woord geweldig. Daarbij vinden we het echt bewonderenswaardig dat je alle belangrijke momenten weet vast te leggen zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn en ben je bovendien een lieve en sympathieke persoonlijkheid! We hebben echt een prachtige tastbare herinnering aan onze bijzondere dag, samen met onze kindjes, familie en vrienden. Nogmaals ontzettend bedankt!

Bregje & Michiel

A photograph is a memory that lasts forever. A good photograph makes that memory more beautiful. Therefore the photographer is one of the most important parts of your wedding! Fortunately we found Reflexx. We were instantly delighted with the style and atmosphere in their photographs because when we were searching for a wedding photographer we were surprised at how most were really kitsch! Reflexx combines the perfect mix of fashion photography with elegant wedding style. There is so much to organise for a wedding and on the day things can be very stressful. Fortunately for us our photographer went that extra mile and supported us emotionally as well. He wasn’t just a man behind a camera, clicking, taking photos. He was an essential part of our special day, supporting us in ways we couldn’t have predicted. For that we are so grateful. We just received our wedding photo book which we never could have imagined would look so stylish. The attention to detail was remarkable. Everyone we show it to says it’s like an elegant fairytale wedding. Our advice is to book these guys early! Of course they are extremely popular so are often booked way ahead, especially if you want to get married in high season on a weekend. Thank you Reflexx for ensuring the memories of our special day will last forever!

Ben & Femke

Een foto reportage van je huwelijk kun je maar één keer doen.

Dat moet dus goed en kun je ons inziens alleen overlaten aan een professional die zijn vak verstaat.

Voor ons is Reflexx die ervaren professional. Bovendien maken ze hun handelsnaam waar.

Mark & Chantal

Wij wilden graag een klassieke en stijlvolle bruiloft. Maar dan wel met een knipoog! Niet te stijf dus en vooral niet te truttig! Daar hoorde dan ook de juiste fotograaf bij. Eentje die spontane mooie foto’s zou schieten, met daarin oog voor detail. In de Witwedding zagen wij het interview met Reflexx Reportages en we waren meteen getriggerd! Het was super dat we na één belletje al direct langs konden komen. En bij het bekijken van de vele albums zagen wij al snel: dit zijn heel bijzondere trouwfoto’s! Wij kozen voor Reflexx en hebben daar geen seconde spijt van gehad. Op de bewuste dag , merkten wij nauwelijks dat de (stijlvol geklede) fotograaf er was. Hij ging op in de menigte, maar legde blijkbaar wel alles vast. Want wat een mooi resultaat leverde het op! De foto’s waren niet geposeerd, heel natuurlijk, maar toch ook sprookjesachtig mooi! Van bijna alle gasten hebben wij enthousiaste complimenten ontvangen over de geweldige kwaliteit, die zij voorbij zagen komen in de online slideshow. Wij zullen de rest van ons leven plezier hebben van deze Reflexx foto’s, die de sfeer van onze bruiloft zo goed hebben vastgelegd. We beleven onze grote dag iedere keer weer opnieuw!

Nadja & Pieter-Gijs

We hebben vanmiddag ons trouwalbum ontvangen. Wat een geweldig mooi album!

We willen je nogmaals bedanken voor je enthousiaste medewerking aan onze trouwdag.

Bedankt voor het meedenken, met als resultaat een geweldig mooi trouwalbum!!

Jennifer & Tim

We hebben er maar een woord voor: WOW! Ziet er echt super uit! Dank je wel. Denk dat we het inmiddels 100 keer hebben bekeken, het heeft al onze verwachtingen, die echt hooggespannen waren, ruimschoots overtroffen!

Marieke & Thijs

Op 20 mei 2011 zijn we getrouwd op Landgoed Wolfslaar te Breda. Aangezien ik zelf diverse bruiloften gefotografeerd heb, wilde ik voor mijn eigen bruiloft de beste fotograaf hebben. Na wat onderzoek kwamen we uit op REFLEXX Reportages, helemaal onze stijl ! Door de ontspannen sfeer met fotograaf Eric werden ook de beelden spontaan dus niet geposeerd. Creatieve belichting en scherpte zorgen voor een prachtig artistiek beeld. Het uiteindelijke resultaat van ons trouwalbum is ongeloofelijk mooi ! We zijn er heel blij mee en zal een prachtige herinnering zijn aan deze geweldige dag. Bedankt Reflexx !

Erik & Pleun

Wij hebben het album en de boekjes gekregen en ze zijn fantastisch!!

Het album voelt rijk aan, de layout en kwaliteit van de foto’s is perfect. De boekjes zijn ook schitterend en perfect als aandenken voor de ouders, die er zeer blij mee zijn.

Selma & Gerrit-Jan

Wij zijn getrouwd op 25 en 27 november en beide dagen heeft Tertius gefotografeerd. Zijn stijl sprak ons heel erg aan; geen geposeerde foto´s en een goed oog voor detail. Tertius is tijdens de twee dagen haast onopgemerkt aanwezig geweest, maar heeft geweldige foto´s gemaakt. Hij weet precies het goede moment vast te leggen, dat vind ik echt heel knap op zo´n dag! Een aanrader vind ik om ook je fotograaf op het feest te hebben; daar worden zó veel leuke fotos geschoten! Het boek waar wj voor gekozen hebben, een ELAY album, is werkelijk prachtig! Het geeft de sfeer van de dag heel goed weer, echt super leuk om er steeds weer naar te kijken! We krijgen er veel enthousiaste reacties van familie en vrienden op. Het kost wel even tijd om de foto´s voor het boek uit te zoeken, er zijn immers zo veel mooie, maar het resultaat is het helemaal waard! De slideshow was ook een groot succes; heel leuk om dat te kunnen sturen aan je gasten! Tertius: enorm bedankt dat je op deze bijzondere dagen onze fotograaf kon zijn, en wellicht tot een volgende ´happening´ !

Sophie en Jörgen

Als we terugdenken aan onze bruiloft dan herinneren we ons twee geweldige dagen vol liefde, warmte en heel veel prachtige emoties. De herinneringen zitten voorgoed in ons hart en in ons geheugen gegrift ! Wat is het geweldig als je deze herinneringen en emoties vast kunt houden en steeds weer opnieuw kunt beleven. Dat is letterlijk wat de schitterende foto’s van Tertius met ons doen; alle herinneringen, mooie momenten en emoties zijn samengevat in een album wat zo perfect en exact weergeeft hoe wij en onze gasten onze bruiloft ervaren en gevoeld hebben dat deze reportage voor ons van onschatbare waarde is. Met een scherp oog voor ieder detail en een neus voor mooie emoties heeft Tertius ons huwelijk op onnavolgbare wijze in beeld gebracht. Tertius; bedankt voor jouw onopvallende maar zeer prettige aanwezigheid op de mooiste dagen van ons leven en voor het werkelijk schitterende album!

Mariel & Arjan

Hartelijk dank voor het schitterende album! De combinatie van zwart-wit foto’s en kleur is erg mooi gedaan. Ook de maat 40×40 is perfect! Het album gaat deze week mee naar ons huis in Jakarta, waar we het vol trots aan iedereen zullen laten zien! Dank je wel voor dit mooie aandenken aan een overgetelijke mooie dag. Alle emoties op onze dag zijn heel mooi vastgelegd.

Tanya & Richard

Super bedankt voor het fantastisch vastleggen en weergeven van ons huwelijk 21 april 2011. Wij hebben een geweldige dag gehad een dag die al onze verwachtingen heeft overtroffen. Dankzij de mooie foto’s die jij hebt gemaakt kunnen wij hier enorm van nagenieten! Het album en de wijze waarop de foto’s in het album staan is fenomenaal.

Jan & Golda

Hartelijk dank voor het schitterende album! De combinatie van zwart-wit foto’s en kleur is erg mooi gedaan. Ook de maat 40×40 is perfect! Het album gaat deze week mee naar ons huis in Jakarta, waar we het vol trots aan iedereen zullen laten zien! Dank je wel voor dit mooie aandenken aan een overgetelijke mooie dag. Alle emoties op onze dag zijn heel mooi vastgelegd.

Tanya & Richard

Als we terugdenken aan onze bruiloft dan herinneren we ons twee geweldige dagen vol liefde, warmte en heel veel prachtige emoties. De herinneringen zitten voorgoed in ons hart en in ons geheugen gegrift ! Wat is het geweldig als je deze herinneringen en emoties vast kunt houden en steeds weer opnieuw kunt beleven. Dat is letterlijk wat de schitterende foto’s van Tertius met ons doen; alle herinneringen, mooie momenten en emoties zijn samengevat in een album wat zo perfect en exact weergeeft hoe wij en onze gasten onze bruiloft ervaren en gevoeld hebben dat deze reportage voor ons van onschatbare waarde is. Met een scherp oog voor ieder detail en een neus voor mooie emoties heeft Tertius ons huwelijk op onnavolgbare wijze in beeld gebracht. Tertius; bedankt voor jouw onopvallende maar zeer prettige aanwezigheid op de mooiste dagen van ons leven en voor het werkelijk schitterende album!

Mariel & Arjan

Na het kennismakingsgesprek was het voor ons duidelijk dat Tertius onze bruidsfoto’s moest maken. Precies zoals hij aangaf: ‘ je merkt niet dat ik rondloop’ en ‘ik hou niet van geposeerde foto’s’ was helemaal onze stijl. Op de dag zelf is Tertius eerst bij ons thuis geweest tijdens het aankleden. Wij waren natuurlijk gespannen voor de dag, maar door kleine aanwijzingen en tips van Tertius was er al snel een ontspannen sfeer. Ook tijdens de ceremonie en het feest op De Olmenhorst in Lisserbroek was Tertius ‘onzichtbaar’. De foto’s van ceremonie en receptie geven perfect weer hoe wij onze trouwdag hebben beleefd. Inmiddels hebben we ons trouwalbum. In één woord: Prachtig.

Ilse & Okke

Je gaat trouwen…. en dan begint de zoektocht. Een belangrijk onderdeel voor ons was het vinden van een fotograaf om deze bijzondere dag vast te leggen. Tijdens de zoektocht op internet werden we getriggerd door de website van Reflexx. Ongedwongen foto’s, kwaliteit en oog voor detail. Na een gesprek met Tertius en het zien van zijn werk waren we al snel om, onze verwachtingen werden bevestigd. Na lang wachten was eindelijk de grote dag daar en uiteraard was Tertius hierbij. Hij was professioneel, in voor een geintje en schuwde niet om hier en daar ergens mee te helpen. Gedurende de dag voelden we ons erg op ons gemak voor de camera, des te meer omdat we volledig onszelf konden zijn en niet hoefden te poseren. En toen kregen we de foto’s te zien en uiteindelijk het boek. Het was werkelijk prachtig! Een visueel verhaal van de hele dag, met prachtige foto’s waarin wij precies zo zijn vastgelegd zoals we zijn. Dit geldt tevens voor onze aanwezige vrienden en familie. Het boek bevat mooie composities met afwisseling in kleur, zwart wit, portretten en details en neemt je mee in ons ‘sprookje’. We kijken nog bijna dagelijks naar het verhaal van onze dag en krijgen van iedereen alleen maar positieve reacties. We zijn erg blij met onze keuze voor Reflexx en willen Tertius heel erg bedanken voor de prachtige bijdrage aan onze herinneringen!

Daan & Marte

Na een lange tijd met heel veel plezier bij Reflexx Reportages te hebben gewerkt, was het eindelijk mijn beurt om te trouwen. De keuze voor een fotograaf was meteen gemaakt Tertius moest op onze bruiloft komen. Het was uiteindelijk een hele leuke ervaring om nu aan de andere kant van de toonbank te staan. De dag was dan ook super. We hebben alle soorten weer gehad. De dag begon met regen, die gelukkig weer wegtrok op het moment dat iedereen aanwezig was op het strand. Het gevolg van de regen was wel dat er ontzettend mooie Hollandse luchten te zien waren, met hele mooie bewolking en blauwe lucht. De rest van de dag is het gelukkig mooi weer geweest en hebben we daar dan ook volop van genoten. Het boek dat wij uiteindelijk hebben laten maken geeft dan ook de gehele dag op een ontzetten mooie manier weer. Met alle mooie en emotionele momenten daarin weergegeven. Tertius nogmaals ontzettend bedankt dat je onze dag wilde vastleggen.

Odile & Rob

Exact 15 jaar nadat wij elkaar hadden leren kennen zouden wij gaan trouwen. Dat moest natuurlijk een groot feest worden, vastgelegd in een fantastische fotoreportage. Een reportage die ons steeds terug zou doen denken aan dit unieke moment met veel passie

Rina & Tom

Voor onze trouwdag wilden we natuurlijk de beste fotograaf.

Een blik op de reflexx-site en we waren overtuigd!

Het klikte direct en we hebben een fantastische dag gehad, mede door de zeer prettige samenwerking met Tertius.

Het album is prachtig geworden!

Marjoes & Reinier

Den Haag, Wassenaar

Wilde jullie bedanken voor het vreselijk mooie en speciale album dat jullie hebben gemaakt van onze trouwdag! Als we terugkijken m.b.v. ons album kunnen we alleen maar glimlachen.. Wat een mooie foto’s, alles wat belangrijk is voor ons is zó mooi vastgelegd. Iedereen om ons heen wilde natuurlijk graag de foto’s zien. Hun reacties zijn altijd hetzelfde: “zo gaaf, zo anders, wat zijn jullie mooi!” Voor onze ouders en de getuigen hebben we een klein album cadeau gegeven met de kerst, wat zijn ze er trots op. Gaat echt overal mee naartoe en wie wil kijken mag t zien, zo leuk. Al onze verwachtingen hebben jullie meer dan waargemaakt! Succes met al die mooie momenten die jullie nog mogen gaan vastleggen.

Manon & Jan

Trouwen… de mooiste dag van je leven. En daar horen de mooiste herinneringen bij, vastgelegd door een topfotograaf. En wie kun je daar nu beter voor inschakelen dan Tertius van Reflexx Reportages? Via de site van onze trouwlocatie Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn en de advertenties in Wit Weddings hebben we contact gelegd. En tijdens de eerste ontmoeting klopte het al; de klik, de professionele uitstraling, het stijlvolle kantoor… we waren om! We hadden onze fotograaf gevonden! En zo fijn dat hij ook met ons meedacht over zaken zoals de planning en de muziekinvulling. De bruiloft was voor ons één grote droom en dat is ook terug te zien in het geweldige E-lay album met de fantastische detailfoto’s. Het album heeft een hoge emtionele waarde; het is hip, het heeft zowel een hoog sprookjes- als glamourgehalte en het straalt een koninklijke klasse uit… En wat zijn we blij dat we uiteindelijk alle foto’s hebben afgenomen. Dit maakt het plaatje helemaal compleet! Reflexx Reportages heeft absoluut voor het gouden randje om onze bruiloft gezorgd! Reden genoeg om over 12,5 jaar een groot feest te geven en Tertius te vragen om onze liefde wederom vast te leggen! Tertius, hartelijk dank voor je creativiteit en de plezierige samenwerking!

Ruud & Laura

Toen wij de laaste keer in Nederland waren lag het album op ons te wachten. Wat is het prachtig geworden! Het is alles wat we ervan hoopten….. en meer! Ontzettend bedankt; dankzij jou hebben we een “document” dat de dynamiek, de romantiek en de emotie van de dag 100% weergeeft!

Onno & Annemarie

Frankrijk

Voor onze trouwdag wilden we natuurlijk de beste fotograaf.

Een blik op de reflexx-site en we waren overtuigd!

Het klikte direct en we hebben een fantastische dag gehad, mede door de zeer prettige samenwerking met Tertius.

Het album is prachtig geworden!

Marjoes & Reinier

Heel vaak denken wij met een grote glimlach op ons gezicht terug aan de prachtige trouwdag die wij hebben gehad op 18 mei 2007. Deze glimlach wordt nog groter zodra wij ons fantastische trouwalbum inkijken, welke wij geheel aan jou te danken hebben. Tijdens onze eerste kennismaking met jou en het bekijken van jouw trouwalbums, waren wij meteen onder de indruk van jouw stijl. Tot op de dag van vandaag zijn wij ontzettend blij dat we voor jou gekozen hebben. Dankzij Reflexx hebben wij een schitterend aandenken aan deze voor ons zeer speciale dag. Nog elke keer laten wij ons trouwalbum vol trots zien en elke keer weer staat men vol verbazing te kijken. Ook onze ouders zijn ontzettend blij met de kleine versie van ons trouwalbum. Wij willen je nogmaals bedanken voor de bijdrage die jij aan onze trouwdag hebt geleverd door middel van het fantastische trouwalbum.

Marvin & Kim

Een beetje erg late reactie maar daarom niet minder gemeend. Wij zijn echt super blij met ons trouwalbum, vol trots laten we hem aan iedereen zien. Je hebt zo mooi onze dag vertaald naar beeld en vaak precies het juiste moment weten vast te leggen waardoor we de emoties weer kunnen ervaren zoals op onze dag. Reacties van familie en vrienden zijn: “Ik heb nog nooit zo’n mooi boek gezien”….en…. “Mijn trouwalbum durf ik nu niet meer te laten zien”.

Petra & Erik

De mooiste dag van ons leven en nu dan ook de mooiste reportage die je je maar kan voor stellen. Onze bruiloft was een droom. Steeds als we naar ons prachtige fotoalbum kijken dan worden we aan deze geweldige droom herinnerd, en weten we dat het werkelijkheid is. Waarom de fotos helemaal naar ons hart zijn? Er is geen moment op de dag wat niet is vastgelegd. De fotos achter elkaar reflecteren bijna een film. Alle emoties zijn af te lezen van onze gezichten en ook van de gezichten van de mensen die zeer bealangrijk voor ons zijn. Ook de detail fotos zijn schitterend en leuk voor later! Alles is van moment tot moment op het juiste ogenblik gefotografeerd. Zoveel mooie plaatjes zijn daadwerkelijk onbetaalbaar, juist ook omdat zo´n dag altijd te snel voorbij gaat. We willen jou hierbij daarom nogmaals bedanken dat jij onze voorbijgevlogen mooiste dag voor goed op de meest prachtige en schitterende manier hebt vastgelegd!!

Jessica & Leon

Wat wil je nog meer: Trouwen in Venetië met al je dierbare en een topfotograaf die alles vastlegt. Onze grootste droom is uitkomen en …. werkelijk overtroffen!!! Mede dankzij Tertius was het een onvergetelijke dag. De sfeer was ongedwongen en relaxed. We hadden vaak niet eens in de gaten dat er foto’s werden gemaakt. Naar aanleiding van onze inzending op de prijsvraag in Wit Wedding heb je besloten om naast de rapportage voor de officiële winnaars ook onze rapportage te verzorgen. Zo’n bijzonder cadeau!!! Wij zijn je hier nog elke dag dankbaar voor. Het resultaat overtreft onze stoutste dromen. Wat een super foto’s. Met zoveel mooie foto’s was het bijna onmogelijk een selectie te maken voor het album. We kunnen dan ook bijna niet wachten tot het album klaar is. Liefs

Theo & Danielle

Venetië

Reflexx heeft onze bruiloft vastgelegd. Op een meer dan voortreffelijke manier, heeft een werkelijk prachtige reportage gemaakt.Ze hebben oog voor detail, zijn professioneel, geroutineerd en toch steeds weer creatief. De trouwfoto’s zijn alles behalve standaard, maar ook het fotoboek is uniek. De pagina’s van het boek zelf zijn de foto’s, met een prachtige lederen kaft. Dit werd ons trouw kado. Hun site www.geentruttigetrouwfotos.nl, sprak ons erg aan, en ze hebben hieraan voldaan. Een absolute aanrader. Een mooiere herinnering aan deze prachtige dag is mede te wijten aan de foto’s van Reflexx!

Ingrid del Ferro

Sprakeloos waren we toen we ons album voor het eerst mochten inkijken, zo prachtig! Een waar kunstwerk van onze dierbaarste herinneringen aan een overgetelijke dag. Op alle foto’s is iedere emotie, elk belangrijk moment schitterend vastgelegd. En de opmaak is zo prachtig gedaan, alles maar dan ook alles klopt. Aan werkelijk elk detail is gedacht en het is volledig in balans. Vol trots hebben we ons album aan vrienden en familie laten zien en iedereen is zwaar onder indruk. Een greep uit al die lovende reacties: ‘Wat een schitterende foto’s’, ‘Ik heb nog nooit zo’n prachtig en uniek fotoalbum gezien’, ‘Die fotograaf wil ik ook als ik ga trouwen’, ”Je lijkt wel een fotomodel’, ‘Werkelijk iedere foto is mooi er zit gewoon geen een mindere foto tussen!’ en ‘Nu durf ik je ons fotoalbum niet meer te laten zien’. En ook de vier kleine albumpjes voor getuigen en ouders zijn een schot in de roos, ze worden gekoesterd door de mensen die ze gekregen hebben. Tertius, we weten niet hoe we je moeten bedanken voor dit onbetaalbare kostbare geschenk. We zullen je bij iedereen die gaat trouwen aanbevelen. Heel veel dank voor alles.

Tessa & Michiel

Twee jaar geleden heb ik samen mogen werken met Tertius en ik was meteen al weg van hem. Onze weddingplanners schakelen hem of zijn team ook steeds vaker in.

Kenmerken van Tertius zoals ik hem zie: Vakman, gevoelig, zakelijk, peoplemanager, familyman…

Danielle van der Lee

CEO & Creative Director van Weddingplanners International

Ik ken Tertius van Oosthuyzen van Reflexx Reportages al sinds juni 2004, toen hij de bruiloft van mij en mijn echtgenoot heeft gefotografeerd. Wat een ongelooflijk mooie foto’s heeft hij gemaakt! We kijken er nog geregeld naar en de sfeer en emoties die Tertius op een ongedwongen manier heeft weten vast te leggen, zijn in 1 woord geweldig! Op het moment dat ik een eigen bedrijf ging starten als weddingplanner, is Tertius direct één van mijn belangrijkste leveranciers geworden. We hebben al meerdere keren mogen samenwerken en het is fantastisch om te zien dat de bruidsparen iedere keer weer ontzettend blij zijn met de foto’s van hun huwelijksdag. Reflexx Reportages staat voor kwaliteit, creativiteit en een geheel eigen stijl!

Astrid Blaauw

Wedding Planner

Prinsengracht 266
1016HH Amsterdam
The Netherlands

KvK: 34148547
Bank IBAN: NL73INGB0007172147
BIC: INGBNL2A
BTW: NL002222018B13

© REFLEXX REPORTAGES by TERTIUS (All rights reserved)