Wedding Fotografie


Portfolio – Impressies – Recensies

Amsterdam

Rafael & Rob

We kozen Tertius als onze wedding fotograaf en we konden niet méér tevreden zijn! Hij was uiterst professioneel; vanaf het begin gaf hij ons voor de dag en op de dag zelf advies over best tot stand komen van een mooie reportage. Op de avond van de wedding heeft hij zichzelf overtroffen en prachtige foto’s gemaakt. We raden hem ten zeerste aan voor elke speciale gelegenheid.

Maaike & Merijn

“Tertius is creatief, flexibel, professioneel en erg prettig om mee samen te werken…”

Inge & Mark

“De stijl van Reflexx Reportages paste perfect bij ons beeld van de dag en de locatie, The Dylan in Amsterdam. Tertius heeft onze dag als een verhaal in beeld gebracht. De foto’s vormen mooie herinneringen van bijzondere momenten, gasten en details!”

Tessy & Gunnar

“The result turned out beautifully! Fantastic that we could choose from so many photos for our wedding album that we are now proud to show everyone. Tertius, thanks again so much for everything. Your photos are a lasting memory of the fantastic days.”

Madelon & Albert

“We hebben je meesterwerk binnen!!! Wat een geweldig boek, een waar pronkstuk in ons huis! Het is ofdat we de dag opnieuw beleven, zo helder, zulke prachtige, unieke en creatieve beelden, we kunnen ernaar blijven kijken. Ontzettend blij zijn wij met onze keuze voor Reflexx!”

Xander & Sophie

“Hij heeft het intieme huwelijk op een fenomenale wijze weten vast te leggen!”

Arlette & Gilmar

“Tertius, wat een meesterwerk heb je afgeleverd! Wij zijn ontzettend blij met de trouwfoto’s en het trouwboek. Wij hadden hele hoge verwachtingen van jou en die heb jij ruimschoots overtroffen!”

Rivkah & Gerard

“Tertius, wat zijn wij blij met jou als fotograaf. Een betere keuze hadden wij niet kunnen maken! Jij hebt ons tweedaagse huwelijk in Amsterdam werkelijk schitterend in beeld gebracht! Veel beweging in de foto’s… het fotoalbum is net een film. Vakwerk! Jouw slogan ‘capture your special moments is style’ doet jou absoluut eer aan!”

Arlette & Gilmar

“Tertius, wat een meesterwerk heb je afgeleverd! Wij zijn ontzettend blij met de trouwfoto’s en het trouwboek. Wij hadden hele hoge verwachtingen van jou en die heb jij ruimschoots overtroffen!”

Melanie & Marcel

“Wij zijn meer dan gelukkig met de foto’s van ons huwelijk in Amsterdam! Soms zegt een foto meer dan duizend woorden. Als ik ernaar kijkt ga ik terug in de tijd… een instant glimlach verschijnt er dan op mijn gezicht…”

Linda & Lennard

“Onze mooiste dag vol met emotionele en gedenkwaardige momenten, heeft Tertius fantastisch weten vast te leggen. Het zijn prachtige foto’s waarmee we deze onvergetelijke dag keer op keer opnieuw kunnen beleven…”

Arnold & Inge

“Tertius, dank voor de prachtige foto’s die je hebt gemaakt van ons huwelijk in Rotterdam! Deze vormen een geweldige herinnering van een onvergetelijke dag. ‘Momenten, detail en emotie….’ – de slogan van Reflexx Reportages!”

Milou & Joost

“Tertius heeft onze verwachtingen overtroffen. Twee dagen na de bruiloft stonden de geselecteerde foto’s al bij ons in de mailbox. Tijdens de dag was Tertius steeds overal bij, zonder op de voorgrond te zijn. Natuurlijk zijn dit allemaal randzaken, want de basis van zijn diensten is perfect. En dat zijn de prachtige foto’s, Tertius, bedankt!”

Valérie & Nicolas

“Onze trouwdag is magisch vastgelegd door Tertius; een zeer creatief en getalenteerd fotograaf met oog voor detail, stijl en emotie! Naast de vele prachtige foto’s is het ook de fijne persoonlijkheid en open communicatie die wij erg hebben gewaardeerd! Als weddingplanner en eventsmanager kan ik al mijn bruidsparen en klanten Reflexx van harte aanraden.”

Saskia & Maarten

“Onze dag vloog voorbij, maar dankzij de fantastische foto’s van Tertius, die wij binnen enkele dagen al op ons vakantieadres ontvingen, kunnen we van alle mooie momenten tot in detail nagenieten. Niet alleen wij zelf, maar ook onze naaste vrienden en familieleden zijn stralend in beeld gebracht! Daarnaast is Tertius een stijlvolle aanwezigheid tijdens de dag.”

Annelieke & Robert

“Bij het zoeken naar een fotograaf voor ons huwelijk, hadden wij een duidelijk doel voor ogen: de reportage moest een intieme registratie zijn van de dag zelf met spontane en kwalitatief goede foto’s. Hiervoor kwamen we terecht bij Tertius van Reflexx Reportages in Amsterdam, en hij heeft dat op een fantastische manier gerealiseerd!”

Gabriëlla & Jeffrey

“Onze dag van liefde, warmte en gezelligheid heb jij in één woord fantastisch vastgelegd. Dank daarvoor!”

Elwin & Esmee

“Reflexx, wat zijn jullie fantastisch! Tertius, om jou als fotograaf op ons huwelijk te hebben gehad in Amsterdam, was al een feest. Je hebt zo’n mooie foto’s, bijzondere reportage van ons gemaakt. Zelfs zo mooi, dat het steeds weer ontroert als wij ons prachtige album bewonderen. Vrienden spreken zelfs van een koninklijke trouwreportage; zo mooi, zo puur en liefdevol.”

Susanne & Jos

“Tertius heeft onze mooiste momenten prachtig en origineel vastgelegd. Tertius is een topfotograaf, zeer prettig en flexibel in de samenwerking, onzichtbaar aanwezig, heel vriendelijk en hij denkt constructief mee om er een onvergetelijke dag van te maken. Dank je wel!”

Marilou & Chris

“We are delighted with Tertius’ work! With his intimate knowledge of Amsterdam he was able to bring out the best of our location and brought a perspective to the photography that takes a great deal of experience and skill. Each moment captured with such style that we feel the mood of our day in the pictures.”

Prinsengracht 266
1016HH Amsterdam
The Netherlands

KvK: 34148547
Bank IBAN: NL73INGB0007172147
BIC: INGBNL2A
BTW: NL002222018B13

© Tertius Xavier van Oosthuyzen. All rights reserved.