Vereeuwig uw ervaring met een album

Een stijlvolle fotoshoot van jullie bruiloft vraagt om een prachtig trouwalbum. Een fotoalbum van Reflexx Reportages wordt op maat gemaakt, dus alles is mogelijk. Wij werken alleen met de beste kwaliteit fotoalbums. Dit wordt jullie eigen speciale trouwalbum dat nog jarenlang jullie mooie herinneringen oproept.

Maatwerk

Passend bij de sfeer en stijl van uw bruiloft kunt u voor de kaft van het album kiezen uit verschillende leersoorten en andere materialen. De prijs voor een trouwfotoalbum is afhankelijk van het formaat, het aantal pagina’s en de keuze van de omslag.

Koffietafelboek

Uw album vol trouwfoto’s wordt het meest intieme, authentieke en emotionele koffietafelboek bij u thuis. De foto’s worden afgedrukt op fotopapier van de hoogste kwaliteit en het boek wordt vakkundig gebonden in Schotland.


Diensten

Een beleving op maat

Om ervoor te zorgen dat de weergave van de bruiloft in een fotoalbum trouw blijft aan uw beeld van emoties en details, wordt het fotoalbum gemaakt volgens uw wensen en voorkeuren.

Boekomslag

Subtiel of direct? Minimalistisch of uitgebreid? Het ontwerp van de boekomslag kan ook worden aangepast op basis van uw voorkeuren.

Foto lay-out

Een verhaal dat ontstaat met foto’s in het album moet representatief zijn voor jullie beleving van de bruiloft. Daarom worden de foto’s nauwkeurig opgemaakt volgens jullie visie.

Formatten

Liggend: 30 x 40 cm or 45 x 60 cm

Vierkant: 10 x 10 cm to 45 x 45 cm

Staand: 40 x 30 cm or 55 x 40 cm

Kosten

Gezien de hoge personaliseerbaarheid van het fotoalbum wordt de prijsopgave voor het album of de albums zo spoedig mogelijk na het bespreken van de randvoorwaarden aan u verstrekt.

Van Dropbox naar jouw Tafel

Bij Reflexx Reportages geloven we in het vastleggen van de kortstondige momenten om de speciale gebeurtenissen in uw leven te documenteren. Zo’n visie vraagt om een tastbare manier om die herinneringen opnieuw te beleven. Daarom nodigen wij u uit om de op maat gemaakte ervaring van het creëren van uw persoonlijke fotoalbum te overwegen.

Prinsengracht 266
1016HH Amsterdam
The Netherlands

KvK: 34148547
Bank IBAN: NL73INGB0007172147
BIC: INGBNL2A
BTW: NL002222018B13

© REFLEXX REPORTAGES by TERTIUS (All rights reserved)