Ervaring op maat

“Capture Your Special Moments in Style…”

Reflexx Reportages staat voor vakmanschap en kwaliteit. Met passie en 100% inzet. De nabewerking van de foto’s en de lay-out van de fotoalbums verzorg Tertius altijd zelf. De consistente kwaliteit van de ‘Reflexx signatuur’ is dus altijd aanwezig.

Introductie & Planning

In de gallery in Amsterdam ontvang ik  je graag voor een kennismaking.  Een bruiloft is een intieme, emotionele aangelegenheid. Al blijf ik onopvallend en professioneel, ik ben er de hele dag bij. Dus is een ‘klik’ wel belangrijk!

In de gallery bespreken we jullie wensen en ik laat zien hoe ik invulling geef aan een stijlvolle huwelijksreportage. Aan de hand van voorbeeld foto’s op deze site en fotoalbums (die ik zelf ontwerp) krijgen jullie een goede indruk van mijn stijl van fotograferen en bewerking van de trouwfoto’s.

Ongeveer 2 á 3 weken voor de dag nemen wij alles nog een keer zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat alles verloopt zoals gewenst.

Huwelijksdag

En dan is het zover. De huwelijksdag! In Amsterdam, Maastricht, Kaapstad, Toscane, Lisse of St. Tropez: ik ben er graag bij. Al blijf ik als trouwfotograaf altijd op de achtergrond. Ik richt mijn camera’s volledig op jullie bruiloft. Mijn aandacht focust zich op emoties, details en bijzondere momenten.

Ik zet liever weinig tot niets in scène en ik ben geen voorstander van poseren. Als professionele fotograaf weet ik over de gehele dag genoeg spontane momenten te vangen waarop jullie liefde, intimiteit en verbinding haarfijn wordt vastgelegd.

Post-productie

Levering van de foto’s

Ongeveer 2 weken (of eerder indien afgesproken) na de bruiloft ontvangen jullie een Dropbox link met alle foto’s in hoge resolutie.

Fotoalbum

Bij de keuze om een album te laten maken: Op basis van jullie voorkeuren maak ik een voorstel voor de lay-out van jullie trouwreportage. Daarna ontvangen jullie het conceptontwerp van het fotoalbum: voor eventuele correcties en goedkeuring. Tenslotte wordt het ontwerp van de kaft afgerond en voltooid.

Voilà! De dierbare herinneringen aan de speciale dag worden opgestuurd voor productie in Schotland. De volledige album(s) worden vanuit Schotland naar u gestuurd – inclusief track & trace. Om nog jaren na te genieten van alle bijzondere herinneringen die jullie samen maakten op die ene, speciale dag.

Tips

Een fotograaf kiezen

Het kiezen van een fotograaf voor je trouwdag is een belangrijke en spannende keuze. Een huwelijksfotograaf moet zorgen voor een tastbare herinnering aan wat de mooiste dag van je leven hoort te zijn. Kies een fotograaf met wie je een goede klik hebt. Iemand van wie je het gevoel hebt dat hij of zij begrijpt wat je voor ogen hebt. En die dat waarmaakt!

Vraag offertes aan meerdere weddingfotografen. Zo kun je vergelijken en een idee krijgen van wat redelijk is. Vraag ook wat je voor het bedrag onder de streep precies krijgt.


Natuurlijk moet je op de prijs letten, maar zie huwelijksfotografie niet als een kostenpost waarop je flink kunt bezuinigen. De foto’s van je bruiloft zijn de enige ‘tastbare’ herinneringen aan je huwelijksdag! Heerlijk om af en toe nog eens samen te bladeren door jullie trouwalbum. Je weet: één foto zegt meer dan 1000 woorden…


Wacht niet te lang met het boeken van je fotograaf. De besten zijn natuurlijk ver vooruit al volgeboekt. Ga op zoek naar een fotograaf zodra de trouwdatum en de huwelijkslocatie bekend zijn.


Nog vragen? Neem gerust contact met me op.


  Prinsengracht 266
  1016HH Amsterdam
  The Netherlands

  KvK: 34148547
  Bank IBAN: NL73INGB0007172147
  BIC: INGBNL2A
  BTW: NL002222018B13

  © REFLEXX REPORTAGES by TERTIUS (All rights reserved)