Huwelijksfotografie

Een goede klik tussen de fotograaf en het koppel is cruciaal. Om er zeker van te zijn dat we een goede match zijn, nodig ik jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens het gesprek kunnen we de offerte voor het maken van een fotoreportage van jullie bruiloft bespreken.

Een indicatie van de prijs is:

€ 2.500 voor 6 uur fotografie
€ 3.500 voor 10 uur fotografie

(incl. btw en reiskosten tot 50km, extra €0,50 per km.)

Huwelijksfotografie

vanaf €2.500

Een huwelijksreportage is opgebouwd uit fotografie (aantal uren), correctie (bewerking) van foto’s, post-productie (lay-out maken), eventueel productie hardcopy (album laten maken). Naar aanleiding van jullie wensen maak ik een offerte op basis van het aantal uren fotografie en voor het produceren van een album (indien gewenst) naar keuze.


Fotoalbum

Op aanvrag

Gezien de grote hoeveelheid mogelijkheden bij het samenstellen van het fotoalbum wordt de prijsopgave voor het album/de albums zo spoedig mogelijk na het bespreken van de randvoorwaarden aan u verstrekt. De prijs voor een trouwfotoalbum is afhankelijk van het formaat, het aantal pagina’s en de keuze van de omslag.


‘My Home is My Castle’ Fotoalbum

Op aanvrag

Omdat het maken van een fotoalbum van uw woning een groot aantal variabelen omvat, wordt de prijsopgave gemaakt na bespreking van zaken als: de grootte van de woning, het aantal aan de fotografie bestede uren, het aantal pagina’s, de boekomslag, enz.


Portretfotografie

Op aanvrag

A truly unique experience to be captured by an award-winning photographer. The photoshoot can take place anywhere, depending on your preference. Therefore, a price quote will be issued upon discussing the details of the photoshoot.


My Services

© Tertius Xavier van Oosthuyzen. All rights reserved.