Tertius is een prijswinnende huwelijksfotograaf

Tertius X. van Oosthuyzen (Oprichter en eigenaar van Reflexx Reportages) maakt al 20 jaar spraakmakende, stijlvolle bruidsreportages met een hoge ‘wow-factor’ en een duidelijke signatuur van professionaliteit en creativiteit waarbij alles draait om mensen, emoties en details.

Photographer

ABOUT
ME

ABOUT ME

Tertius: “Fotografie is ‘schrijven met licht’. Het schrijven van een verhaal doormiddel van beeld past daarom bij mijn idee van een geslaagde reportage. De Reflexx motto is “capture your special moments in style…” Door emotie, detail en de juiste momenten te fotograferen bereik je dit. De ‘handtekening’ van de Reflexx-stijl is het maken van de lay-out voor het album. Omdat ik dit persoonlijk doe voor alle reportages, is de stijl altijd gewaarborgd.”

PORTFOLIO

Elwin & Esmee

Marilou & Chris

Arlette & Gilmar

My work

PLAN OF ACTION

 • 01
  We organiseren een kennismakingsgesprek, waarin we zowel de organisatorische zaken als de creatieve visie bij het vastleggen van de bruiloft kunnen bespreken.
 • 02
  En dan is het zover. De huwelijksdag! Al blijf ik als trouwfotograaf altijd op de achtergrond. Ik richt mijn camera’s volledig op jullie bruiloft. Mijn aandacht focust zich op emoties, details en bijzondere momenten.
 • 03
  In de twee weken na de ceremonie, terwijl jullie nagenieten, werk ik hard aan het bewerken van de foto’s en het samenstellen van een lay-out die het verhaal en de visie van jullie bruiloft nauwkeurig weergeeft.
Plan of action

I LOOK FORWARD
TO MEETING YOU!

reflexx@tertius.nl
+31 20 737 28 05
Prinsengracht, 266
1016 HH Amsterdam
The Netherlands


  Contact details

  © Tertius Xavier van Oosthuyzen. All rights reserved.